Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/frisoerhennings.dk/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8

Hårfarve til dit barn

Hos frisør Hennings er kerneværdierne Æstetik, Etik og Sikkerhed, og det er som forældre din sikkerhed for dig og dit barn. Jeg blander hårfarven efter en grundig snak med dig som forældre og dit barns ønsker. Jeg noterer på kundekortet hvilken opskrift jeg anvender.

Det er i høj grad et håndværk som man skal have respekt for. I sjældne tilfælde kan opstå allergiske reaktioner, og I vil kunne opleve, at jeg siger nej til en bahandling, hvis jeg synes at ønsket er for ekstremt.

Blanket til underskrivning af forældre accept til farvning af børn under 16 år


Frederiksværksgade 11b - 3400 Hillerød - CVR 39235439 - Tlf +45 5360 9630